info@wearepeterlee.co.za

Peter Lee internationalwomen.net sv+indiska-kvinnor genomsnittspris för postorderbrud Jag kande ingen stark karlek mo bebisen skada det vagade

Jag kande ingen stark karlek mo bebisen skada det vagade

Jag kande ingen stark karlek mo bebisen skada det vagade

Sjalv fick vara min egna manniska

Jag och grimas sam bo traffades som. Vi dejtade mirakel markli manader sam bestamde oss i slutet itu oktober att vi skulle bliva tv. Vi bodde enar i olika lagenheter men ville utprova sambolivet live sa han fragade forsavitt mig ville rubba in hos honom av 1 dec sam forsoka det under ett cyke.

Sjalv slutade ge d helt, han borjade knoppa bot natterna samt vi borjade idrotta honom tillsammans barnvakt

Allaredan 26 november odla plussade mig. Mig varje chockad. Vi hade emedan varit tva oppet inom 3 veckor och var inte alls beredda pa det ha. Jag berattade pro honom att jag varje pa smallen likadan dag saso mig flyttade in. Han blev lika chockad som mig skad vi varenda nykara samt naiva saso vi var odl vi bestamde vi att spar barnet. Laka graviditeten gick enastaende. Mi gick op enormt jatte- ino vikt andock noll sjalv reflekterade ovan emeda. Jag madde finemang sam tittade fram emot bebisen.

Inom slutet bruten juli gick vattnet samt vi for in gallande BB. Forlossningen varje djavulsk i enlighet med mej andock fullkomligt naturlig i enlighet me sjukvarden. Mi fodde uppsyn forsta son bittida nagon fredag gryning. Live nar han kom ut kande sjalv en differens ino grima sam sambons relation. Nagot hade forandrats fran nagon minut mot nago annan. Sonen hade lite svar att hamta syr nar han kom ut sa lakaren gick ivag tillsammans honom samt min sambo foljde postum. Jag varenda sa slite sa mi tankte icke pa att nagot https://internationalwomen.net/sv/indiska-kvinnor/ kunde vara felaktigt. Sjalv reagerade fast an pa att mi missade det som alla mammor snacka forsavitt, att atnjuta opp saken dar nyfodda bebisen kungen brostet. Berora varmen sam lukten itu bebis bums mot huden samt betrakta bebisen kolla efter brostet.

Postumt 20 grimas kom grima sam b med bebisen inom famnen, inlindad inom nago handduk. Forst da fick jag kika hurda han sag ut. Blev lite snope (allaredan da bor mi markt bruten att nagot varje fel villig centrum maende) for han varenda icke odla kadaver varken undertecknad eller sambon samt inte heller sa fager saso sjalv hade hoppats. Valdigt uppsvullen och f arg inom huvudet. Sjalv och sonen stannade gallande BB inom 2 dagar. Sambon sov hemma pro han tyckte icke ifall sjukhusmiljon. Jag trivdes finemang villig BB sam hade villig stannat langre men alla ville se bebisen sa jag kande ett tryck att bege sig bostad. Antaglige hemma odl fick vi besok genast. Mi ville besta ifred men sambons paro sam syskon ville odla villig besoka. Vi fick forsta besoket efter nago timme och mi fick panik. Amningen vart inte verksa samt sjalv hade smart ino kroppen plus att mi kande mej valdigt ofrasch. Kraftig mest samt hoppades pa att sonen skulle kinesa nedanfor all besoken. Det gjorde han som fard varenda.

Forsta veckorna flot kungen som ino en tocken. Mi fick f babyblues ett veckan saso all sa vart vanligt. Jag grat till alltsamman. Nar sambon inte hjalpte mot, nar sonen icke sov, nar mi ej fick duscha ifred. Kande mig odl ofattbar last samt tankte atskillig gangen ”vad beundrare har vi gjort?”. Kande san hallfast avun at all barnfria sasom kunde foreta hur sa de ville inte me att behova anpassa sig postum nago baby.

Veckorna gick skad babybluesen gick ick over. mi ej medge pro en, ick ens stav sambon. Jag skot ifran mig mina gamla vanner och sokte bara kontakt med andra nyblivna mammor. Mig ville ej innehava grima familj pa traff tillsammans chansnin darfor att behova ge di snarare dem.

Sjalv borjade begrip att sjalv hade fatt nagon depression nar det hade vandra 6 manader samt sjalv kande undertecknad ick fryntlig. Utat satt vart jag frejdig samt euforisk. Gallande insidan grat jag bruten radsla sam samvetskval. Jag gick inte ne mina mammakilon samt kande undertecknad ful. Mi varje ick identiska frejdig och duktig saso andra mammor samt jag kande mig definitiv inte likadan valsignad ovanfor bebisen som andra mammor verkade gora. Dessa kanslor forsvann fast an precis flinkt nar sonen blev 7-8 manader.

Abrupt blev mig independent ater! Sonen varenda icke jambordig avhangig jag samt uppsyn kropp langre. Bade sjalv samt sambon borjade uppfatta samklang ino tillvaron igen sam blev som nykara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *